Inicio Web

Dirigit a

Fica't en Forma, rendiment esportiu, prevenció de lesions, antiestrès, necessitats especials, nens i adolescents, antiedat, alt rendiment, busca el que més et pugui interessar, busquem un objectiu i comencem a millorar.

Entrenaments Personals

Amb total seguretat podem afirmar que la millor forma d'entrenar és fent exercicis totalment personalitzats i adaptats a cada persona que aconsegueixin treure el major rendiment de cadascun de nosaltres, i és que cada individu és un món, amb les seves necessitats, gustos, objectius…

Entrenaments Personals

Vols gaudir de tots els avantatges que et dóna el teu entrenador personal però acompanyat per la teva parella, amic, familiar, company de treball…aquesta és la teva opció no t'ho pensis.

Entrenaments en Grups Reduits

Si ets dels que penses, que per entrenar necessites al teu grup d'amics o amigues, i que en els entrenaments quants més sigueu millor i a més, aprofitar-te dels avantatges d'un entrenador personal, això t'interessa.

Packs i Abonaments

Els bons o packs d'entrenament, estan formats per dos parts, una part informativa i l'altre pràctica. La part informativa és l'intercanvi d'informació entre entrenador i esportista, i la part pràctica, els entrenaments adaptats a cada esportista.

On Entrenem

Podem realitzar entrenaments al teu domicili, en el studio anwar o en espais públics o privats habilitats per a la pràctica esportiva.

L'Entrenador

Llicenciat en INEF a Barcelona amb més de 5 anys d'esperiència en el mon dels Entrenaments Personals.

Surf Training

El surf training potenciarà totes les teves qualitats físiques per divertir-te més i tenir major possibilitat d'èxit amb les ones.